Publicitat
Ambulància Ambulàncies Terrassa SEM Diari de Terrassa (2)
Terrassa

Dos ferits d’arma blanca en una batussa a Terrassa

Dos detinguts per temptativa d’homicidi

El SEM ha evacuat els dos implicats

Dos homes han resultat ferits d’arma blanca aquesta matinada de dimecres en una batussa a Terrassa. Segons les primeres informacions, un dels implicats ha patit una ferida a la cara i l’altre, una ganivetada a sota de l’aixella. La Policia Municipal ha detingut els dos individus involucrats en la baralla. Estan acusats, en principi, de temptativa d’homicidi mútua.

Els fets han tingut lloc a les 2.25 hores a la intersecció de l’avinguda de l’Abat Marcet amb el carrer d’Emili Badiella, a Sant Pere. Un testimoni ha vist com un individu travessava l’avinguda mentre un altre romania en la mitjana de separació dels dos sentits d’aquesta via. El primer ha llançat una ampolla de cervesa contra una paret. El segon anava armat d’un ganivet.

L’arma reglamentària

Allà es trobava ja una ambulància del SEM quan ha arribat una dotació de la Policia Municipal. Els agents han reduït un dels implicats, el llançador l’ampolla, mentre l’altre, ganivet en mà, es dirigia cap a un policia. En veure el caire perillós que prenia la situació per a l’agent, un ciutadà ha cridat l’atenció del guàrdia, cridant i fent sonar el clàxon del seu vehicle. L’agent s’ha girat i ha vist al sospitós. El policia ha desenfundat l’arma reglamentària i en aquest moment el sospitós s’ha desprès del ganivet i s’ha tirat al terra, on ha estat immobilitzat. Això ha explicat un veí, testimoni dels fets, a aquest diari.

Un dels implicats en la batussa ha sofert una ferida sagnant, un tall sota l’orella que li arribava fins al coll, segurament infligit amb una ampolla de vidre trencada. L’altre ferit presentava una punyalada sota una axil·la. El primer ha estat traslladat a l’Hospital de Terrassa. El segon, a MútuaTerrassa.

La Policia Municipal ha confirmat la detenció dels dos implicats, que passaran a disposició judicial en les properes hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos ferits d’arma blanca en una batussa a Terrassa
To Top