Publicitat
policia Mossos d'Esquadra
Terrassa

Detinguts per robar 323 metres de cable ferroviari a Terrassa

Els Mossos van enxampar els sospitosos a Torrebonica

Mossos al Palau de Justícia de Terrassa, d'on han sortit en llibertat els detinguts

Dos joves són investigats pel robatori de coure a Terrassa. Els Mossos d’Esquadra els van detenir in fraganti aquest dimarts passat a Torrebonica. Havien trossejat ja més de 320 metres de cable, suposadament procedent d’una instal·lació ferroviària.

La intervenció policial es va desencadenar a les 10 hores, quan els Mossos d’Esquadra van rebre una informació sobre dos nois que havien estat localitzats a Torrebonica, prop de l’antic baixador.

Agents de l’Area Bàsica Policial (ABP) de Terrassa es van dirigir al sector indicat en el crit d’alerta, i van trobar als dos sospitosos en ple “treball” en una zona boscosa. Segons la policia, al costat dels nois hi havia dues bobines de fusta buides de material i els joves estaven tallant el cablejat per fer-lo més transportable. El trossejaven en fragments d’un metre de longitud aproximada.

Furt

Els agents van comptabilitzar 323 trossos. El cable de coure tenia una protecció de color verd i semblava originari d’infraestructures ferroviàries.

Els dos joves van ser detinguts com a presumptes autors, en principi, d’un delicte de furt. Un té 24 anys. A l’altre, de 34, ja li constaven en el seu historial cinc antecedents policials. Els detinguts van passar aquest dimecres a la disposició del jutjat de Terrassa en funcions de guàrdia i van sortir del Palau de Justícia en situació de llibertat amb càrrecs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detinguts per robar 323 metres de cable ferroviari a Terrassa
To Top