Publicitat
mossos
Terrassa

Un detingut per apunyalar un home a Terrassa

La víctima va patir ferides en l’abdomen

Agents dels Mossos d'Esquadra al barri de Sant Pere Nord

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres a Terrassa un home acusat d’apunyalar un altre durant una discussió al barri de Sant Pere Nord.

Tot va començar a les 18 hores, quan, segons fonts properes a la investigació, es va desencadenar una discussió en un bar situat al carrer del Doctor Calsina, a uns metres de la intersecció amb el carrer de Provença.

Un individu va ser expulsat de l’establiment, però va tornar al local uns minuts després. Seguia exaltat. Duia una arma blanca, un objecte punxant. Els testimoniatges recollits per la policia afirmen que l’agressor es va dirigir a un dels implicats en la disputa prèvia i el va apunyalar.

En l’abdomen

L’agressió va tenir lloc al carrer. L’atacant va marxar de la zona i els serveis d’emergències van ser alertats dels fets. Van arribar unitats del SEM i dotacions policials.

La víctima va sofrir ferides en l’abdomen. Personal sanitari va atendre el ferit allà mateix, al carrer del Doctor Calsina, i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. En principi, no es temia per la seva vida.

Detenció

Efectius dels Mossos d’Esquadra van buscar el sospitós pels voltants. No van trigar a donar amb ell. Segons testimonis, va ser vist a unes desenes de metres, al carrer de Girona, on uns mossos el van identificar i el van detenir. La Policia Municipal va col·laborar en l’operatiu en tasques de suport.

Unes hores abans, el mateix dijous, però de matinada, dos individus van ser detinguts pels mossos a l’avinguda de l’Abat Marcet després d’una batussa entre ells. Els dos presentaven ferides d’arma blanca i estan acusats d’intent d’homicidi mutu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un detingut per apunyalar un home a Terrassa
To Top