Publicitat
bombers
Terrassa

Falsa alarma a Terrassa: entren a rescatar-lo i estava veient la tele

Intervenció dels bombers a Ègara

Dotació de Bombers de la Generalitat

Els serveis d’emergències van ser mobilitzats aquest dimecres a Terrassa per rescatar un home gran que no obria la porta de casa seva. No atenia el timbre, ni els crits des de fora. Estava bé. Era una falsa alarma. Es trobava davant del televisor.

Els bombers van acudir al domicili en rebre un avís des del barri d’Ègara: un home d’edat avançada no obria la porta del seu domicili i es temia que li hagués pogut passar alguna cosa: una caiguda, pot ser, o una indisposició. Segons testimonis, efectius de bombers van entrar en l’habitatge i van trobar l’home sa i estalvi: estava veient la tele i no s’havia assabentat de res.

El “rescat” va tenir lloc aquest dimecres passat a prop del carrer del Renaixement.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Falsa alarma a Terrassa: entren a rescatar-lo i estava veient la tele
To Top