Publicitat
Terrassa

Una turista cau a la riera en intentar recuperar el seu mòbil

La dona, que no parlava ni català ni espanyol, va quedar atrapada

Un tram de la riera de les Arenes

Una ambulància va sol·licitar la presència de la Policia Municipal el diumenge, a les 7.06 hores, ja que van detectar la presència d’una dona ferida a la riera de Les Arenes, a l’avinguda del Vallès.

La dona, que es trobava a la ciutat de turisme i no parlava català ni espanyol, havia perdut el telèfon mòbil feia cinc hores a la riera i, en intentar recuperar-lo, hi havia caigut. Es va fer mal i va quedar atrapada. Fins al lloc dels fets s’hi va dirigir una unitat de la Policia Municipal, que va comprovar que el lloc on es trobava la dona era de difícil accés, ja que feia molta pendent.

Es va requerir la presència dels Bombers, que van poder-la auxiliar. Van accedir-hi amb l’escala, li van immobilitzar la cama i la van pujar amb la llitera. Un cop rescatada de la riera, una unitat del SEM va traslladar a la dona a l’Hospital de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una turista cau a la riera en intentar recuperar el seu mòbil
To Top