Publicitat
Terrassa

18 actuacions de la Policia Municipal per les intenses pluges

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 92 trucades provinents del Vallès Occidental per incidències a causa de la pluja

La riera de les Arenes, dimecres / Usuària de Twitter @Xtfania

La Policia Municipal va realitzar, al llarg de dimecres, 18 actuacions diferents relacionades amb la intensa pluja que va caure al municipi, la major part d’elles relacionades amb el clavegueram. A més, a les 21.03 hores, una unitat de la Policia Municipal va ser requerida per la presència d’un arbre d’uns 7 metres d’alçada que havia caigut a la vorera al carrer de Sant Leopold. Fins al lloc s’hi va dirigir una patrulla, que va comprovar que l’arbre afectava la vorera i també una part d’una terrassa. Es va activar una dotació de Bombers, que van tallar l’arbre i el van retirar per a la seva recollida.

Alhora, a nivell de Catalunya, el telèfon d’emergències 112 va rebre 182 trucades per 127 incidències relacionades amb les intenses pluges, entre les 20 hores de dimecres i les 7 hores del matí d’aquest dijous. Les darreres trucades han estat més concentrades al Vallès Occidental (Terrassa ha estat la segona ciutat de Catalunya on ha plogut més després d’Olot, amb més de 60 litres per metre quadrat) i el Baix Llobregat. 92 trucades es van produir des del Vallès Occidental, 76 del Baix Ebre i 70 des de Tortosa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top