Publicitat
Terrassa

El Vegan Fest s’obre al món

El festival vegà s’ha presentat aquest dijous a l’antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Se celebra a Terrassa el 17 i 18 de setembre

Anna García i Juanjo León, ahir a la presentació a Barcelona

Després de presentar-se a la ciutat, el Vegan Fest Catalunya ha celebrat aquest dijous la seva estrena oficial a Barcelona, projectant al món la celebració de la que serà la més gran fira vegana a l’aire lliure d’Europa. Els dies 17 i 18 de setembre, el parc de Vallapradís serà l’epicentre del moviment “veggie”, amb una àmplia programació de conferències, tallers, “show coocking”, concerts i amb la presència d’alguns dels cuiners vegans més prestigiosos i dels “influencers” més mediàtics del moviment.

El xef Juanjo León i la pedagoga Anna García, president i vicepresidenta de l’Associació Vegana de Catalunya i “alma mater” egarenca del festival, van pilotar la presentació a Barcelona, rodejats de mitjans especialitzats.

El Vegan Fest Catalunya celebrarà la seva tercera edició, per primera vegada d’àmbit català, amb tres escenaris d’activitat batejats amb el lema de l’edició: Liberté, Ègalité i Venganité. A banda, hi haurà un espai de ioga entorn de la piscina de Vallparadís i una escola on s’experimentaran les possibilitats culinàries dels llegums.

Pels diferents espais passaran personatges de referència, com per exemple el xef Toni Rodríguez, tota una autoritat internacional en pastisseria vegana i impulsor de l’espai i+d a la Toni Rodríguez Academy de Barcelona. Els “instagramers” Manel i Hanna i les seves divertides receptes, Addictedomhumus a xarxes, també seran presents al festival. I Gloriavegana, que acumula gairebé mig milió de seguidors a xarxes amb la seva cuina 100% vegetal. Gloria Carrión serà la padrina del festival.

Ahir a Barcelona, l’organització del festival va posar l’accent en el caràcter obert de la convocatòria, que vol mostrar al públic no vegà que la dieta 100% vegetal potser sana, gustosa i divertida.

Els que s’apropin al festival podran gaudir d’un escenari -Veganité- on es concentraran “showcoockings” amb xefs de renom i diferents concerts.

La banda Pangea saltarà a l’escenari dissabte a les 14.30 hores i a les 20.30 hores serà el torn de Sara Roy.

L’escenari Liberté concentrarà els tallers, les xerrades i els debats i a l’Égalitè hi haurà activitats pels més petits, un espectacle de circ i la conferència d’una de les primeres figures del festival, Olivia Mandle. La jove activista mediambiental explicarà als assistents al festival de la seva campanya a Charge.org “No es país para delfines”.

L’organització valora l’oportunitat de celebrar aquesta tercera edició del festival, la de la seva consolidació i llançament, al parc de Vallapradís. Un entorn natural en el qual posaran a prova la seva aposta per un festival ecosostenible, amb materials biodegradables i gestió de residus.

A l’escenari Vela del parc de Vallparadís

El Vegan Fest Catalunya projectarà la imatge de Terrassa com a territori “veggie”. La programació es desenvoluparà entorn de l’escenari Vela del parc de Vallparadís, que durant tot el tercer cap de setmana de setembre reunirà al moviment vegà de Catalunya i d’Espanya. Ahir, l’organització va fer una crida a la participació en un festival que vol esdevenir en referent de l’activisme per l’alimentació 100% vegetal i per la protecció dels animals. De fet, el Vegan Fest Catalunya és també un festival animalista compromès amb la lluita contra el maltractament i l’explotació animal. Dissabte 17 de setembre, a la inauguració del festival assistirà l’alcalde Jordi Ballart, la padrina del festival, Gloria Carrión i els fundadors de l’Associació Vegana de Catalunya, els terrassencs Juanjo León i Anna García.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top