Publicitat
Terrassa

Una ruta nocturna plena de misteris i fenòmens paranormals

El recorregut passa per l’Hospital del Tòrax, la Mútua o l’antiga estació de Torrebonica

L’Estació de Torrebonica, un dels escenaris de la proposta del grup “Rutas Misteriosas” / nebridi aroztegui

Terrassa és coneguda per tenir diverses rutes turístiques que remarquen la importància que van tenir a la nostra ciutat èpoques com el modernisme, la industrialització o l’era prehistòrica, amb monuments com el castell Cartoixa, la Masia Freixa o les esglésies de Sant Pere.

Tot i la rellevància històrica que tenen tots aquests monuments i períodes, hi ha una ruta que només es fa de nit i que no passa pels punts tradicionals: és la de Terrassa Misteriosa, organitzat pel grup de “Rutas Misteriosas”.

El recorregut nocturn pels carrers de la ciutat se centra en els punts on s’han manifestat fenòmens paranormals, com el popular Hospital del Tòrax, la Mútua o l’antiga estació de Torrebonica. Tots aquests, juntament amb el domicili de Can Palet on es va registrar un poltergeist són indrets clau pels organitzadors, per tal d’entendre els misteris terrassencs.

Els fenòmens paranormals són els grans desconeguts de la ciutat, ja que les seves històries viatgen amb el boca-orella, però no s’acostuma a aprofundir en les seves històries.

Més enllà de psicofonies i fenòmens paranormals, Terrassa Misteriosa vol apropar les històries de bruixeria de fa segles a la ciutat, amb un recorregut propi que analitza els possibles rituals celebrats a l’anomenat “Llac de la Mort”, albiraments d’elements no identificats, animals mitològics de la ciutat i simbologia amagada darrere de les esglésies romàniques de Sant Pere, un dels conjunts arquitectònics més coneguts però també més misteriosos de Terrassa.

A diferència de les visites turístiques tradicionals, el recorregut de misteri no inclou explicacions artístiques o monumentals ni s’accedeix a cap dels edificis que es tracten.

Turisme a l’alça

El turisme de misteri o turisme paranormal s’ha anat popularitzant durant els últims anys, tenint una bona acollida entre els visitants que busquen allunyar-se dels tours turístics i opten per una alternativa amb adrenalina i històries de fantasmes, terror i foscor dels diferents llocs que visiten.

La ruta de misteris terrassencs té una durada de dues hores per tota la ciutat, amb inici a la Torre del Palau. Està organitzada per “Rutas Misteriosas”, un grup de 27 comunicadors i investigadors que també gestiona esdeveniments semblants a Barcelona, Girona, Sant Feliu de Guíxols i Sabadell, juntament amb altres ciutats espanyoles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una ruta nocturna plena de misteris i fenòmens paranormals
To Top