Publicitat
Terrassa

Els Castellers volen fer “un pas més” al concurs

La colla treballa el 3 de 7 aixecat per sota, el 2 de 7, el 9 de 7 i el 4 de 8 per a la cita de Tarragona

Els blau turquesa agafen el segon tram de temporada amb moltes ganes / nebridi aróztegui

Els Castellers de Terrassa treballen ja amb la vista posada al Concurs de Castells de Tarragona, que se celebrarà l’1 d’octubre. Després de descarregar el 7 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb el pilar aquest passat cap de setmana en la Diada de l’Avi Emili, els blau turquesa volen fer “un pas més”. El seu cap de colla, Edu Portella explica que estan treballant intensament castells com el 3 de 7 aixecat per sota, el 2 de 7, el 9 de 7 i el 4 de 8.

La direcció tècnica està convençuda que els quatre castells es podran veure de blau turquesa aquesta tardor. Que sigui al Concurs de Tarragona o en una altra cita depèn dels quatre assajos que falten fins aleshores. Els de dimarts, dijous i divendres de la setmana que ve seran claus per decidir quina serà l’actuació que els blau turquesa duran a Tarragona el pròxim 1 d’octubre.

Portella es mostra optimista. Afirma que des de la tornada de vacances l’ambient al local ha anat millorant, amb assajos “molt potents, tot i tenir encara recorregut per créixer”.

Els Castellers de Terrassa agafen amb moltes ganes aquest segon tram de temporada i la seva participació en el Concurs de Castells. De fet, conviden tota la ciutadania a acompanyar-los en els assajos i a assistir també l’1 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça. “Tota persona que s’animi a participar tindrà a part de l’entrada a la Tarraco Arena Plaça el pròxim 1 d’octubre, un seient a l’autocar, dinar i samarreta de la colla”, expliquen els Castellers.

La seva presidenta, Elisabeth Arpal, destaca que serà una edició especial perquè la de fa dos anys no es va poder dur a terme per la pandèmia de la Covid-19 i aquest 2022 se celebra el 90è aniversari de la primera edició del Concurs de Castells.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els Castellers volen fer “un pas més” al concurs
To Top