Publicitat
Terrassa

Els Minyons preveuen el 3 de 9 amb folre a la Mercè

La colla malva actua dissabte a Calella i diumenge a Barcelona

La colla malva té una doble cita aquest cap de setmana / nebridi

Doble cita per als Minyons de Terrassa aquest pròxim cap de setmana. Després d’uns dies sense actuacions, la colla egarenca torna a plaça i ho fa per partida doble. I és que serà tant a Calella com a Barcelona.

A la població maresmenca hi actuaran dissabte a les 18 hores, amb motiu de la festa major de la localitat. La cita és a la plaça de l’ajuntament, on també es veuran castells dels Castellers de l’Alt Maresme i els Xics de Granollers.

Ja diumenge, els de la camisa malva tornaran a actuar a Barcelona, on ja van ser el passat 11 de setembre per la Diada Nacional de Catalunya, quan van fer la seva última actuació descarregant el 4 de 8, el 3 de 8, el 5 de 8, el pilar de 5 i tres pilars de 4 a la plaça Comercial, al costat del Centre Cultural Born.

Aquest cop s’hi desplaçaran amb motiu de les festes de la Mercè. La cita és a les 12 hores a la cèntrica plaça de Sant Jaume, on els Minyons actuaran al costat dels Castellers de Barcelona i la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

Per a una actuació i l’altra, la colla terrassenca té plantejaments diferents. Dissabte a Calella preveuen portar a plaça castells de 8, mentre que en l’actuació de la Mercè volen tornar a repetir el 3 de 9 amb folre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els Minyons preveuen el 3 de 9 amb folre a la Mercè
To Top