Publicitat
Terrassa

Un matí de retencions a la carretera

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de divendres a la C-58 sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 7 al 5, a Ripollet, i del 4 al 0, a Montcada i Reixac, cap a Sabadell. Hi ha un carril tallat per una avaria. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 11 al 13, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A l’AP-7 sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 146 al 149, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, ho és del quilòmetre 147 al 145, a Barberà de Vallès, cap a Tarragona.

A la B-30 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10 a l’11, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A la C-59 sentit sud, hi ha retencions del quilòmetre 0 a l’1, a Santa Perpètua de Mogoda, i del 6 al 10, a Palau-solità i Plegamans, cap a Barcelona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst.

Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, la parada Concili Egarenc de la línia L8 queda fora de servei fins a nou avís. Tmesa recomana dirigir-se a la parada Joan Monpeó, situada al carrer de Joan Monpeó. La línia L6 sí que efectuarà parada amb normalitat.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top