Publicitat
Terrassa

La UPC inaugura el curs, per primer cop, a Terrassa

L’acte acadèmic posarà el focus en la universitat europea del futur

Acte de recepció als nous alumnes d'aquest curs a l'Eseiaat

Per primera vegada en la seva història, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) farà la inauguració del curs acadèmic al campus de Terrassa i posarà el focus en la construcció de la universitat europea del futur. La tria de la UPC no és casual  perquè es compleixen 120 anys del primer curs d’enginyeria a Terrassa.

L’acte, que tindrà lloc aquest dimecres, a les 11.30 hores, a la sala d’actes de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i audiovisual de Terrassa (Eseiaat), comptarà amb la participació de la consellera d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis, la presidenta del Consell Social de la UPC, Montserrat Guàrdia i el rector de la Universitat, Daniel Crespo.

La lliçó inaugural tindrà format de taula rodona, que durà com a títol ‘Unite!: modelant el futur de la universitat europea’. Moderada per la vicerectora de Política Internacional de la UPC, Lourdes Reig, la taula rodona comptarà amb la participació de representants de Unite!, una aliança forjada el 2019 per universitats tecnològiques capdavanteres de set països europeus i de la qual forma part la UPC. També hi participaran diversos membres de la comunitat universitària que actualment són part activa de Unite!, formada actualment per nou universitats que sumen més de 280.000 estudiants i prop de 80.000 titulades i titulats de grau, màster i doctorat per any. 

Un any més, l’acte inaugural serà el teló de fons del reconeixement a les persones, grups i equips vinculats a la UPC guardonats durant l’any 2021, així com del lliurament del 25è Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària i del 19è Concurs de la Carpeta. La cloenda comptarà amb les interpretacions musicals aniran a càrrec de les Corals i de l’Orquestra de la UPC.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top