Publicitat
Terrassa

Terrassa, capital del cant gregorià

La trobada anual de grups se celebrarà aquest diumenge

Els assajos i l'audició tindran lloc a La Seu d'Ègara

Terrassa acollirà aquest diumenge vinent la Trobada de Grups de Cant Gregorià de Catalunya. La Schola Cantorum de Terrassa exerceix d’amfitriona d’un esdeveniment en el qual participaran unes 200 persones i 8 grups corals.

La trobada anual havia estat interrompuda degut a les restriccions sanitàries per la pandèmia. Enguany es reprèn amb una jornada que començarà a les 9.30 hores amb l’arribada dels grups a La Seu d’Ègara, on es desenvoluparà de 10 a 12 l’assaig de les entitats. A les 12h es farà una visita al conjunt monumental de les Esglésies de Sant Pere i a les 13.30 es visitarà la Catedral del Sant Esperit.

Celebració

El dinar de germanor se celebrarà al Centre Cultural El Social. La comitiva tornarà a la Seu d’Ègara, on, a les 17 hores, començarà la celebració-audició de cant a l’església de Sant Pere. L’acte, obert a la ciutadania, es tancarà a les 18 hores.

La Schola Cantorum de Terrassa fue creada l’any 1905 i és la segona més antiga d’Espanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa, capital del cant gregorià
To Top