Publicitat
Drogues Mossos
Terrassa

Troben 5 kg de marihuana en l’escorcoll a Terrassa

La investigació va culminar amb tres detinguts

Efectes intervinguts en l'operació a Ègara / MOSSOS

L’operació antidroga desenvolupada pels Mossos d’Esquadra aquest dijous a Terrassa es va saldar amb el decomís de 5 kg de marihuana, 260 grams de cocaïna i 50 grams de haixix, segons fonts policials. Tres individus van ser detinguts i els investigadors esperen passar-los a disposició judicial aquest cap de setmana.

L’escorcoll, que va durar gairebé sis hores, es va efectuar en dos habitatges d’un bloc de pisos situat al carrer del Periodista Grané, al barri d’Ègara. Es va completar amb la confiscació de munició (11 bales de dos calibres diferents), bàscules de precisió, substàncies per a la barreja de la droga, un matxet i 2.200 euros en metàl·lic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben 5 kg de marihuana en l’escorcoll a Terrassa
To Top