Publicitat
Terrassa

Un cuiner terrassenc s’intoxica a Joc de Cartes

Víctor, el xef d’El Cargol Daurat, va haver de prendre antihistamínics d’urgència per una intolerància de la que havia informat

El Víctor, el xef egarenc d'El Cargol Daurat, amb l'Àlex,, el xef de Can Mauri / Joc de Cartes /TV3

El Joc de cartes d’aquest dimecres no va decebre. El popular programa gastronòmic de TV3, presentat pel terrassenc Marc Ribas, buscava el millor xef jove del Vallès Occidental. Després de tastar els millors plats de quatre restaurants de la comarca, l’Àlex, cuiner de Can Mauri, es va proclamar guanyador. El mas situat a Polinyà va superar en les votacions els altres espais:  El Cargol Daurat, Kisamba i Can Sidro, restaurants de Terrassa i Palau-solità i Plegamans.

El de dimecres va ser un episodi de controvèrsia, en el que un cuiner egarenc va haver de còrrer.  I és que el Víctor, xef d’El Cargol Daurat de Terrassa, va advertir que era intolerant a alguns productes. Unes al·lèrgies que van ser respectades en tots els establiments, menys a l’últim tast.

Un dels restauradors, el Sergi, no va tenir present l’apreciació a l’hora d’elaborar un dels plats, provocant un gran ensurt. El Víctor va haver de prendre’s un antihistamínic, fins i tot, per evitar un esglai major. La situació encara va sumar més tensió al capítol de Joc de cartes.

Més sorpreses a l’hora de les votacions. Els concursants no només van afilar els ganivets a les cuines, sinó també a l’hora de valorar-se. Per primera vegada en el programa, es van posar dos zeros en la valoració. Per part del Víctor i l’Àlex, van anar a parar al Sergi, de Can Sidro, per la polèmica de les al·lèrgies. Això va fer baixar molt la nota de Can Sidro, tot i que el restaurant estava molt ben valorat per part de Marc Ribas.

Finalment, la nota mitjana més alta se la va endur Can Mauri, el restaurant de Polinyà, per la qual cosa l’Àlex es va proclamar guanyador del programa i millor xef jove del Vallès Occidental. De fet, Marc Ribas va premiar una de les seves elaboracions com a ‘plat estrella’.

El capítol, que va servir per estrenar la nova temporada, no va deixar indiferent a ningú. Tal com és habitual, la temperatura va pujar entre els contrincants i no només per la feina als fogons. Els dubtes van sobrevolar durant tot l’episodi la figura del Sergi, el xef de Can Sidro. Veient el seu desenvolupament i les crítiques sobre els altres locals, la resta de concursants van posar en dubte que realment actués habitualment com a xef del restaurant. Fins i tot, Ribas va acusar-lo d’haver enganyat el programa, per fer-se passar per xef quan la seva feina real a l’establiment és d’organització.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un cuiner terrassenc s’intoxica a Joc de Cartes
To Top