Publicitat
Párquing a Sant Llorenç carrer Cavall Bernat amb carrer Montcau Alberto Tallón (2)
Terrassa

Obres per fer un aparcament nou a Sant Llorenç de Terrassa

L’esplanada està situada al carrer del Montcau

Vehicles en l'aparcament situar al carrer del Montcau / ALBERTO TALLÓN

L’Ajuntament ha iniciat aquest dilluns les obres pel condicionament d’un aparcament provisional a Sant Llorenç. El solar on s’executen és de titularitat municipal i està situat entre els carrers del Cavall Bernat, del Montcau i l’avinguda del Vallès, al barri de Sant Llorenç. Té 1.129,85 metres quadrats. L’aparcament nou comptarà amb 52 places, dues d’elles adaptables.

Actualment, el solar presenta una esplanada de terres no compactades i està encintat per vorera amb arbres en escocells. Ja funciona com a zona d’estacionament sense regular. Com indica el consistori, el projecte mantindrà les voreres perimetrals de l‘illa urbana, habilitant el solar a l’ús d’aparcament amb unes capes noves de base i paviment adequades a aquest ús. “Amb aquest condicionament es permet una ordenació del barri, limitant la zona d’aparcament amb un bordó perimetral i marcant el desnivell entre la vorera i el paviment de l’aparcament”, diu el govern municipal.

A més, es senyalaran i marcaran les places d’aparcament i s’hi instal·larà enllumenat públic. Diari de Terrassa ja va informar del projecte el maig passat.

Reclamació

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, afirma que Sant Llorenç, un barri caracteritzat per un tipus d’habitatge de blocs de pisos sense pàrquing, reclamava disposar de zones on poder estacionar els vehicles. L’Ajuntament ha volgut donar resposta a aquesta reclamació amb la creació, primer, de l’aparcament nocturn a l’avinguda del Vallès i, ara, amb l’adequació d’aquest solar.

El termini d’execució de les obres és de dos mesos. Les efectua la Constructora Infraestructures, Serveis i Obres del Vallès, S.L. (ISEOVA), sota la direcció d’obres del Servei d’Arquitectura, Espai Públic i Biodiversitat Urbana. El cost total de l’actuació és de 84.518,50 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Obres per fer un aparcament nou a Sant Llorenç de Terrassa
To Top