Publicitat
Terrassa

Terrassa organitza un “speed dating” laboral per a persones amb discapacitat

Quatre centres especials de treball entrevistaran 33 persones per cobrir llocs de feina relacionats amb l’hostaleria, els serveis a les empreses i l’àmbit administratiu

El servei de restauració de la Coral de Prodis compta amb diverses persones amb discapacitat / Arxiu

Un total de 33 persones amb discapacitat que busquen feina podran participar aquest dimecres en un “speed dating” (cites ràpides) laboral al Centre Cívic Montserrat Roig. Estaran acompanyades i orientades per diferents serveis d’integració sociolaboral de la ciutat en una jornada que organitza l’Ajuntament de Terrassa, a través de la comissió d’inserció sociolaboral de la Taula local de Capacitats Diverses.

En total, es duran a terme, aproximadament, 85 entrevistes amb una durada de 5 minuts, amb quatre centres especials de treball (Prodis, Integralia, Verdisseny i  Diswork).

Les ofertes estan relacionades amb el sector de l’hostaleria (auxiliar de rentaplats, cambrer, etc), els serveis a les empreses (manipulació, controlador d’accessos i operari de neteja) i l’àmbit administratiu (teleoperadors, recepcionistes), havent-hi persones que opten a més d’una oferta.

“Iniciatives com aquest ‘speed dating’ ajuden a fer un entrenament i una pràctica en context real d’una de les fases més importants en el procés de selecció, com és l’entrevista, i fan possible que es crei una sinergia indispensable entre els centres especials de treball i les persones amb discapacitat que cerquen feina”, destaca la regidora de Capacitats Diverses, Mónica Polo.

Aquesta cita d’entrevistes ràpides laborals és la segona que s’organitza des de la Taula local de Capacitats Diverses, que al juny del 2021 va dur a terme una selecció de candidats per als serveis d’hostaleria de Prodis, a la Coral, el seu establiment del carrer Pantà. En aquella ocasió, els responsables del servei d’hostaleria de Prodis van fer proves pràctiques i entrevistes individuals a 10 persones amb discapacitat, vinculades als serveis d’inserció laboral (Servei d’Ocupació, Binomis l’Heura i LaFact Fupar), amb l’objectiu d’aconseguir un lloc de feina en els serveis d’hostaleria de l’entitat o entrar a la borsa de treball de cambrers per cobrir baixes i substitucions. El resultat va ser la contractació de dues persones per les vacants d’estiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top