Publicitat
Façana de MútuaTerrassa
Terrassa

MútuaTerrassa forma professionals en el tractament integral de l’olfacte

El servei d’Otorrinolaringologia de l’hospital ha experimentat un augment significatiu de pacients amb alteració d’olfacte i gust com a conseqüència de la infecció per Covid

Aquest dijous i divendres, MútuaTerrassa organitza les seves I Jornades del Tractament integral de les alteracions de l’olfacte, que oferiran una visió detallada del sistema olfactori normal i patològic, així com del tipus de tractament que es fa de les diferents patologies, tant rehabilitadores com quirúrgiques.

L’organització respon a l’interès generat entre professionals de diferents disciplines arran de l’augment significatiu de pacients amb alteració d’olfacte i gust que es visiten en el servei d’Otorrinolaringologia amb alteracions que són conseqüència de la infecció per Covid-19 i que, en un 20% dels casos, persisteixen durant molts mesos posteriors al contagi.

Aquestes jornades seran eminentment formatives, de caràcter multidisciplinari i amb un doble vessant teòric i pràctic que abastarà des de la rehabilitació fins a les proves validades que es realitzen, com l’Sniffin sticks i l’abordatge des d’Otorrinolaringologia.

El programa comptarà amb la intervenció de la doctora. Chrissi Kelly, una reconeguda experta en el camp de les afectacions de l’olfacte, fundadora d’AbScent.org i investigadora de la University of Reading i la University of London. També hi intervindrà Bettina Perisson, perfumista Senior d’Eurofragance i professora del Màster d’Aromes i Fragàncies de la UPC.

Les jornades, que finalitzaran amb els testimonis de diversos pacients, seran la carta de presentació de la Unitat d’Anòsmia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), sent aquesta una de les primeres creades a Catalunya ja acumula gairebé dos anys d’experiència.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
MútuaTerrassa forma professionals en el tractament integral de l’olfacte
To Top