Publicitat
Mossos en els jutjats de Terrassa
Terrassa

El denunciat per abús a menors surt de presó al complir la seva condemna anterior

El Departament de Justícia ha informat a la fiscalia que l’home té un “risc elevat de reincidència”

L’home de 55 anys a qui uns pares van denunciar per cinc abusos sexuals a menors aquest estiu a Sant Vicenç de Castellet ha sortit aquest divendres de la presó de Lledoners i viurà en un centre residencial, segons ha informat a l’Agència Catalana de Notícies el Departament de Justícia. L’home ha sortit en llibertat definitiva després de complir la condemna de més de 7 anys per delictes continuats d’abusos sexuals a menors al Club Hockey Terrassa. El jutjat de Manresa no ha decretat presó provisional per la causa que té pendent i Justícia ha enviat una carta a la fiscalia alertant que presenta un “risc elevat de reincidència”, tal com conclouen els informes elaborats per un equip multidisciplinari del centre penitenciari on estava.

La sentència dels fets per als quals ja ha pogut sortir de presó també especificava set anys més de vigilància a partir d’ara. Una mesura que l’Audiència de Barcelona haurà de decidir properament i que podria incloure el seguiment amb un braçalet, però que encara no s’ha especificat.

Aquest setembre, els Mossos van detenir l’home a Sant Vicenç de Castellet per cinc presumptes casos d’abusos sexuals a menors arran de la denúncia d’uns pares. Les agressions haurien passat a una piscina. L’ajuntament ja va anunciar que es presentarà com a acusació popular en el cas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El denunciat per abús a menors surt de presó al complir la seva condemna anterior
To Top