Publicitat
Comarca

Entra en vigor el nou límit de velocitat de 100 per hora a l’AP-7

És una de les mesures previstes en el pla de Govern i Estat per reduir la sinistralitat a la via

El Servei Català de Trànsit ha informat que ha entrat en vigor el nou límit de velocitat de 100 quilòmetres per hora al tram Granollers-el Papiol de l’AP-7, del quilòmetre 133 al 161, que afecta el Vallès Occidental.

És una de les mesures del pla d’actuació pactat a principis de novembre entre el Govern i el Ministeri de Transports per reduir la sinistralitat.

El pla preveu actuar en quatre trams de l’autopista, que sumen 83 quilòmetres. A banda de l’esmentat, la reducció s’aplicarà també al tram Calafat-l’Ampolla. Al tram Altafulla-Constantí, direcció sud, es col·locarà un radar de tram per garantir que no se superen els 120 quilòmetres per hora. Finalment, a la ronda de Girona, un dels quatre carrils es convertirà en un vial reservat a les incorporacions i sortides.

Trànsit limitarà la velocitat al tram de l’AP-7 del Vallès

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Entra en vigor el nou límit de velocitat de 100 per hora a l’AP-7
To Top