Publicitat
Terrassa

Portes obertes a les entitats de Terrassa pel Dia Mundial del Voluntariat

Del 28 de novembre al 2 de desembre es podran visitar 14 entitats

El Punt del Voluntariat, situat a l'atri de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Terrassa i les entitats representades a la Taula d’Entitats del Voluntariat s’afegeixen a la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre) amb diferents accions de divulgació i sensibilització a partir de dilluns vinent, entre les quals destaca un programa de portes obertes a 14 entitats que contempla les següents sessions:.

 • LaFACT Gent Gran: dilluns 28/11, 10.30 h
 • Càritas: dilluns 28/11, 11.30 h
 • Associació Coordinadora d’Ajuda Unida: dilluns 28/11, 18
 • Associació Nit Màgica: dilluns 28/11, 18.30 h
 • Voluntariat per la Llengua: dimarts 29/11, 17 h
 • Associació la Víbria Intercultural: dimecres 30/11, 10 h
 • Fundació Oncolliga: dimecres 30/11, 18 h
 • Fundació Maria Auxiliadora: 01/12, 10 h
 • LaFACT Fupar: dijous 01/12, 16 h
 • Fundació Catalunya La Pedrera: dijous 01/12, 16.30 h
 • Creu Roja Terrassa: dijous 01/12. 17.30 h
 • En Bici Sense Edat: divendres 2/12, 10 h
 • Prodis: divendres 2/12, 11 h
 • Associació Els Dols: divendres 2/12, 17 h

Per a assistir-hi, les persones interessades han d’omplir un formulari que trobaran al web de l’Espai Entitats (https://espaientitats.terrassa.cat).

El 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, el Punt del Voluntariat i les entitats publicaran un manifest conjunt al web de l’Espai Entitats i en faran difusió per xarxes socials. Fins aquell dia, l’Ajuntament i les entitats faran redifusió dels vídeos de la campanya “Fes voluntariat. Hi tens molt a guanyar”, amb els testimonis de diferents persones voluntàries a diverses entitats de Terrassa.

“Val la pena aprofitar aquesta ocasió de veure de prop la grandíssima tasca d’aquestes entitats, de tantes persones que de forma anònima fan cada dia que Terrassa sigui una ciutat millor. Estic convençuda que aquestes portes obertes faran que persones que potser mai han fet voluntariat s’animin a fer el pas, i estic segura que no se’n penediran”, exposa la regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, que assenyala que “el voluntariat no té edat: des del jovent fins les persones grans, tothom pot fer alguna cosa per la comunitat en tots els cicles de la vida”.

El Dia Internacional del Voluntariat el va instaurar Nacions Unides el 1985 per instar els governs a reconèixer la tasca de les persones i entitats que de manera voluntària porten a terme projectes en benefici del conjunt de la societat. El lema d’enguany és «Solidaritat a través del voluntariat».

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Portes obertes a les entitats de Terrassa pel Dia Mundial del Voluntariat
To Top