Publicitat
Terrassa

Quatre denunciats per intentar robar figures del pessebre de Terrassa

L’acte incívic ha ocasionat desperfectes a la instal·lació, que haurà de ser reparada properament

Agents del Cos de Guàrdia de la Policia Municipal han denunciat aquest diumenge a la matinada, pels volts de les 3 hores, a quatre persones per accedir a l’interior del pessebre oficial al Raval de Montserrat. Els agents han interceptat a dues persones dins de la instal·lació quan pretenien extreure alguna de les figures del muntatge, quedant denunciades totes dues per conductes vandàliques segons les ordenances municipal. A més, una d’aquestes persones també ha estat denunciada per no facilitar les dades personals en la identificació, i l’altra per tinença de marihuana. Les altres dues persones participants, han estat denunciades per orinar a la via pública.

Degut a la entrada a l’estructura del pessebre, aquest ha quedat malmès, sent informats el servei de Cultura municipal i els responsables de la instal·lació, l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa, per a que es pugui realitzar la reparació el més aviat possible. No han passat encara 24 hores des de la seva inuguració.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Quatre denunciats per intentar robar figures del pessebre de Terrassa
To Top