Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa rep tres premis Top20 a la gestió hospitalària global

Hospital Mutua Terrassa

La 23a edició dels Premis IQVIA TOP20 s’han celebrat a Madrid

MútuaTerrassa ha vist reconeguda la seva gestió assistencial

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha estat guardonat, en el marc de la 23a edició dels Premis IQVIA TOP20 celebrats a Madrid, amb tres premis, de les quatre nominacions que tenia. En una edició que ha comptat amb una participació rècord de 170 centres tant públics com privats de tot l’Estat, que optaven a ser guardonats en vuit àrees clíniques i en gestió hospitalària global, MútuaTerrassa ha estat reconeguda en les àrees de la Dona i Respiratòria, i amb el Premi IQVIATOP20 en Gestió Hospitalària Global. L’entitat ha resultat també finalista en l’àrea de traumatologia.

Aquest reconeixement a la Gestió Hospitalària és el més preuat dels premis ja que inclou totes les àrees assistencials de l’hospital. L’Àrea de Traumatologia ha resultat finalista. Els premis, que han estat recollits pel doctor Marc Matarodona, cap de l’Àrea de Qualitat Assistencial i Seguretat del Pacient, valoren la qualitat assistencial de les àrees clíniques i l’eficiència econòmica de la gestió hospitalària global, a partir de les dades que registren i publiquen els diferents centres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top