Publicitat
Terrassa

Un detingut en un desallotjament a Terrassa

La policia intervé en una nau de Ca n’Aurell

Intervenció policial en una nau ocupada al carrer del Pare Llaurador / ALBERTO TALLÓN

Un nou operatiu policial contra la ocupació il·legal d’edificis a Terrassa va acabar aquest dilluns amb el desallotjament d’una nau i la identificació de quatre persones, una de les quals va ser detinguda perquè tenia pendent un requeriment policial.

El dispositiu el va realitzar la Policia Municipal a les 10.30 hores a la intersecció del carrer de Watt amb el de Ramon Llull, en una zona de Ca n’Aurell on s’havien detectat comportaments incívics i conflictes de convivència que es derivaven de l’ocupació de l’edifici. Aquests conflictes van constituir un dels motius de la intervenció. Un altre responia a l’estat de la nau, inhabitable. Segons la policia, “suposava un risc per a la seguretat de persones i bens”.

Llum punxada

La Unitat de Suport Operatiu i Prevenció (USOP) del cos local va dur a terme l’actuació, que es va saldar amb les quatre identificacions i la detenció.

Es va assegurar i tapiar la nau en col·laboració amb altres serveis municipals, la companyia subministradora de llum i els propietaris de l’immoble. L’electricitat estava connectada de manera il·legal en l’enllumenat públic.

En la mateixa zona ja s’han realitzat diverses operacions similars en els darrers mesos.

L’ocupació de naus industrials ha esdevingut un problema a Terrassa, on l’Ajuntament ha desallotjat gairebé una vintena d’aquests edificis aquest any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un detingut en un desallotjament a Terrassa
To Top