Publicitat
Terrassa

Terrassa estrena la Fira de Santa Llúcia i la pista de gel

Divendres 2 de desembre comencen dues de les activitats més populars del Nadal

La plaça Nova tornarà a transformar-se en una pista de gel a l’aire lliure i la plaça Vella mutarà en un gran mercat de decoració nadalenca. Divendres 2 de desembre s’estrenen dues de les activitats més participatives de Nadal: la fira de Santa Llúcia i la pista de gel.

La pista de gel

La pista obre des del dia 2 de desembre fins al dia 8 de gener en horari de dilluns a dijous de 17 a 21 hores: divendres, caps de setmana i festius d’11 a 14 i de 17 a 21 hores; i 25,26 de desembre i 6 de gener de 17 a 21 hores.

Patinar per la pista de gel costarà 6 euros, que donen dret a un parell de patins i un casc. Terrassa Comerç repartirà entre els seus clients vals descompte de 4 euros que es podran bescanviar a la pista, en sessions de dilluns a dijous i els divendres al matí (queden exclosos els divendres a la tarda, els caps de setmana i els dies festius).

La pista de gel té un retorn de mig milió d’euros

Els patinadors podran gaudir d’una pista de 420 m2, amb una capacitat màxima de 80 persones. La pista estarà ambientada amb música i elements de suport per als patinadors novells.

L’activitat serà accessible a totes les persones i durant una hora al matí i una a la tarda, la música s’aturarà per integrar a la festa les persones amb trastorns de l’espectre autista o amb dificultats per gestionar els ambients sorollosos. També està previst oferir cadires de rodes als patinadors amb mobilitat reduïda que les necessitin.

La Fira de Santa Llúcia

La tradicional fira de Santa Llúcia torna a la plaça Vella. Aquesta setmana s’ha ultimat la instal·lació de les parades nadalenques i a partir de divendres 2 de desembre ja es podran veure i comprar les figures del pessebre, els arbres de Nadal, les decoracions nadalenques i una àmplia mostra de productes per a les festes.

El muntatge de la fira / Nebridi Aróztegui

Les parades estaran obertes fins al dia 19 de desembre. En aquella data, agafarà el relleu a la mateixa plaça Vella la Fira d’Hivern de l’Associació d’Artesans de Terrassa, que es trasllada a la plaça. Restarà oberta des del 20 de desembre fins al 8 de gener.

Trenets per tot Terrassa i 900 llums de Nadal

El circ Raluy

La programació de Nadal està plena  de propostes per gaudir en família i una d’elles és el Circ Raluy, que també divendres  presentarà el seu espectacle “Kirko” a la plaça de Can Roca, del 2 de desembre fins el 6 de gener.

Aquest any, com a novetat el recinte del parc del Pla de la Corneta i la part sud de la Rambla acolliran dues fires d’atraccions que oferiran entreteniment durant totes les festes nadalenques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top