Publicitat
Terrassa

Els patinadors ja omplen la pista de gel a la plaça Nova

La Fira de Santa Llúcia es podrà visitar fins al 19 de desembre i la pista de gel, fins al 8 de gener

Patinar per la pista de gel costa 6 euros, que donen dret a 30 minuts a la pista i el material necessari / Alberto Tallón

Si el dissabte passat començàvem a entreveure el Nadal amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc i la inauguració del pessebre de la ciutat, aquesta setmana ja se li ha donat el tret de sortida definitiu: ahir les paradetes de la fira de Santa Llúcia a la plaça Vella van pujar els seus tendals i es va inaugurar la pista de gel de la plaça Nova.

Encara que per a alguns les decoracions de Nadal encara queden una mica lluny, cap dels passejants es va poder resistir a aturar-se davant les figuretes del pessebre i els tions de Nadal. La sortida de l’escola i els passejos de divendres van ser l’excusa perfecta per a grans i petits per començar a pensar quines decoracions noves adornaran l’arbre d’enguany. Mentre uns passaven llista per saber quina figura incorporaran al pessebre, d’altres triaven el vesc.

El mateix ambient festiu es respirava a la plaça Nova, on els primers atrevits es posaven els patins per donar la benvinguda definitiva a l’hivern. Tot i algunes patacades inevitables, sobre el gel eren majoria els somriures dels més petits de Terrassa, ben resistents al fred.

La pista de gel de la plaça Nova, amb capacitat per a 80 persones i oberta fins al 8 de gener, està ambientada amb música, que deixarà de sonar durant una hora al matí i una a la tarda per integrar a les persones amb dificultats per gestionar ambients sorollosos o amb transtorns de l’espectre autista. Les parades de la Fira de Santa Llúcia estaran obertes fins al 19 de desembre, quan seran substituides per la Fira d’Hivern de l’Assiociació d’Artesans de Terrassa fins al 8 de gener.

Amb tot, a Terrassa el Nadal ja és ben present, amb les places més cèntriques de la ciutat plenes d’activitats nadalenques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els patinadors ja omplen la pista de gel a la plaça Nova
To Top