Publicitat
Comarca

Emotiu homenatge a l’activista cultural Manel Carrera

Matadepera va recordar la figura de Manel Carrera, qui va ser, als anys 70 i 80, un dels màxims representants de l’activisme cultural i associatiu a Matadepera en el marc d’un acte d’homenatge que es va celebrar a Can Roure. La iniciativa, impulsada pel col·lectiu Matadepera ens Mou (MeM) i els familiars del mateix Manel Carrera, va consistir en una cerimònia religiosa, en la qual hi va haver diversos parlaments. A l’acte també van participar els Amics dels Gegants, així com la Polifònica de Puig-reig. Carrera va liderar les recordades Festes Majors de Matadepera, els Trials de Sant Llorenç, l’inici dels Gegants de Matadepera i la Banda de Matadepera; les Trobades Internacionals de Gegants, el tren “Talgo” a Mariapfarr i la restauració de Can Roure.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top