Publicitat
Comarca

Un marketplace per impulsar la gastronomia local de Sant Cugat

És una iniciativa de Associació de Restauració i Oci Nocturn

L’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Sant Cugat ha impulsat el ‘marketplace’ gastronòmic “Sant Cugat a Casa” que, amb l’objectiu d’obrir nous canals de venda i enfortir la restauració de la ciutat, reuneix en un únic espai gran part de l’oferta d’aquest sector, on  ja compta amb una seixantena d’establiments adherits. 

El sector de la restauració i l’oci nocturn és un dels que ha estat més afectat durant la pandèmia. D’aquesta manera, l’Ajuntament del municipi ha reactivat la campanya ‘Gràcies, reactivem la restauració’ i, en el mateix marc, ha sorgit l’Associació de Restauració i Oci Nocturn i la plataforma santcugatacasa.com.

Sant Cugat a Casa

Aquest ‘marketplace’ permet conèixer, des d’un únic web, gran part de l’oferta gastronòmica i d’oci nocturn de Sant Cugat, fer una comanda de menjar amb enviament a casa o per emportar, fer una reserva de taula i, per últim, permet contactar amb els locals per demanar informació.  

La iniciativa també està pensada per facilitar la gestió dels establiments adherits. Els negocis poden tenir la seva passarel·la de pagament connectada al seu banc i, així, evitar les comissions i cobrar directament l’import de les comandes. A més, els cobraments, les ofertes i les devolucions es gestionaran pels mateixos locals podran vincular les comandes amb el servei de transport que vulguin. 

Reactivació econòmica

Un dels eixos principals del Pla de Reactivació econòmica del Consistori és el foment de la digitalització per minimitzar l’impacte sobre el sector. És per això que des de l’Ajuntament donen suport i col·laboren amb aquest tipus d’iniciatives que busquen enfortir la restauració local.  

Tal com  afirma l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, “la pandèmia ha obert noves pautes de consum basades en la digitalització”. A més, Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, destaca que Sant Cugat a Casa és un exemple d’adaptació als nous hàbits de consum i esperen que “aquest ‘marketplace’ acabi sent un canal de venda referent per enfortir a la restauració de Sant Cugat amb un web 100% local”. 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un marketplace per impulsar la gastronomia local de Sant Cugat
To Top