Publicitat
Comarca

Lildami, Roba Estesa, Doctor Prats i Suu al festival Petits Camaleons de Sant Cugat

Tindrà lloc del 24 de setembre al 3 d’octubre

El dret de les nenes i els nens a la bona música”, el lema de la desena edició de Petits Camaleons. El festival per a públic familiar més gran d’Europa tindrà lloc del 24 de setembre al 3 d’octubre i comptarà amb una programació excepcional, amb artistes i grups com Roba Estesa, Lildami, Manel, Suu, Doctor Prats, Mishima, El Pot Petit i Queralt Lahoz. Així ho va presentar ahir, divendres 11 de juny Esther Madrona, la tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut.  

El festival ha ampliat la seva oferta, passant de 3 dies habituals, a 10 jornades de festival que es repartiran per tot Sant CugatDes de l’organització han decidit incorporar nous escenaris i també hi haurà activitats paral·leles. Algunes d’elles són una exposició retrospectiva dels 10 anys de festival, jornades professionals, taller a les escoles, mostres de cultura popular i campus rock, entre d’altres. 

“Celebrem que el festival creixi enguany amb més espais i que puguem tornar a recuperar l’activitat cultural després dels temps difícils de pandèmia”, va destacar Esther Madrona a l’acte on es va donar a conèixer la programació, on també va afegir que estan “molt contentes perquè la programació serà paritària”. 

Programació de Petits Camaleons

El festival  s’inaugurarà el 24 de setembre amb el concert de Miquel del Roig, a les 19 hores al Celler Cooperatiu.  

La programació dels deu dies de festival de Petits Camaleons es pot consultar a la seva web, petitscamaleons.com, la mateixa on es pot comprar i la reservar les entrades. Alguns dels concerts són gratuïts i s’ha de fer reserva prèvia, els altres ronden entre els 18 i els 35 euros.  

Per exemple, el 2 d’octubre hi haurà els concerts de Manel, Joan Miquel Oliver, Mishima, Clara Gispert, The Tyets i Porto Bello, al Teatre Auditori i a la Carpa Arborètum, d’11.00 a 19.30 hores. Posteriorment, el 3 d’octubre pujaran als mateixos escenaris  Doctor Prats, Suu, Roba Estesa, Lildami, Sense Sal i Marlala, també d’11.00 hores a 19.30 hores. 

El festival estarà adaptat a la situació pandèmica actual i s’aplicarà un protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19. És per això que l’aforament serà reduït i es marcaran les distàncies de seguretat que es requereixin en el moment.

Dos concerts especials d’aniversari

Aquesta edició celebra els 10 anys del festival, per això mateix tindran lloc dos concerts d’aniversari. Un d’ells serà el concert inaugural de Petits Camaleons, on Miquel del Roig oferirà un concert especial amb tots els èxits de les prop de 200 bandes que han passat pel festival al llarg de les diferents edicions. Tindrà lloc al Celler Cooperatiu el 24 de setembre a les 19 hores i l’entrada és lliure amb reserva prèvia. 

L’altre concert especial rep el nom d’”Amb les cançons no s’hi juga”, una coproducció amb el festival Grec de Barcelona, on músics com Adrià Salas, Guillem Solé, Beth, Xavi de la Iglesia i Joana Serrat, entre d’altres reinterpretaran cançons infantils. Es farà el 26 de setembre a la Carpa Arborètum i l’entrada té un cost de 21 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lildami, Roba Estesa, Doctor Prats i Suu al festival Petits Camaleons de Sant Cugat
To Top