Publicitat
Comarca

Incendi forestal a Viladecavalls

S’hi han desplaçat dues dotacions aèries i deu de terrestres

Imatge aèria de l’incendi / Bombers de Matadepera

Aquesta tarda de dimarts s’ha declarat un incendi forestal a Viladecavalls, a una zona propera a la Gravera del Pla de la Llebre, a tocar del barri terrassenc de Can Palet de Vista Alegre. A les 19.22 hores s’ha rebut una alerta per columna de fum i s’han activitat dues dotacions aèries i deu de terrestres. Hi han treballat bombers i ADF.

A les 21.00 hores encara no s’havia donat el foc per estabilitzat, pero ja estava circumscrit en una zona reduïda després de dues hores de feina en una zona de difícil accés.

La Direcció General de Protecció Civil manté activada l’alerta del Pla d’Incendis Forestals de Catalunya, INFOCAT. Es demana a la ciutadania no abaixar la guàrdia atès que el risc d’incendi encara és molt elevat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top