Publicitat
Comarca

Castellbisbal inverteix prop de 180.000 euros per millorar les seves escoles

La brigada municipal ha aprofitat l’estiu per a realitzar diferents treballs

Escola Mare de Déu de Montserrat / ALEIX MATEU

Aquest estiu, coincidint amb les vacances i aprofitant la reducció de l’activitat escolar, l’Ajuntament de Castellbisbal ha realitzat diverses actuacions de millora i manteniment als centres educatius del municipi. En total, la inversió ha estat propera als 180.000 euros. Entre d’altres treballs, s’ha adjudicat la col·locació de baranes de protecció a les cobertes de l’escola bressol municipal La Caseta i també a l’Escola Els Arenys, on també s’ha renovat la pintura d’alguns espais.

A més, a l’Institut Escola Les Vinyes s’han habilitat rampes d’accessibilitat al pati d’infantil. L’obra més important, però, ha estat l’inici dels treballs al pati de la zona de les aules d’infantil de l’Escola Montserrat, on s’està fent una remodelació integral. L’actuació, que té un cost global de 111.131 euros, ha estat adjudicada a l’empresa Parcs i Jardins de Catalunya.

Aprofitant les vacances escolars, l’equip de la brigada municipal també ha realitzat les tasques ordinàries de manteniment al conjunt de centres educatius. Entre d’altres, s’han fet intervencions en escocells i talús per minimitzar les afectacions en cas de pluja, s’han netejat les reixes de recollida d’aigües pluvials, s’han dut a terme arranjaments de mobiliari i repàs d’instal·lacions elèctriques. A més, s’ha dut a terme una neteja i manteniment als sorrals de totes les escoles que en tenen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top