Publicitat
Comarca

Urbanitzatzen el carrer de la Riba de Viladecavalls

Els treballs consistiran en la construcció d’un paviment ferm al llarg de tota la via, que serà de llambordes de formigó

Una imatge del projecte d'urbanització del carrer de la Riba

El procés d’urbanització del carrer de la Riba ja ha començat. Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Viladecavalls urbanitzarà el darrer carrer del centre històric que no disposa de les condicions pròpies del sòl urbà, dotar d’urbanització la via, i dignificar el paisatge urbà de la zona.

Els treballs consistiran en la construcció d’un paviment ferm al llarg de tota la via, que serà de llambordes de formigó, el soterrament de les línies elèctriques, telefonia i telecomunicació, la substitució de l’enllumenat públic, la nova senyalització i l’enjardinament. També comportarà la reforma de la cruïlla amb el carrer de les Orenetes. Paral·lelament, l’Ajuntament aprovarà l’àmbit de contribucions especials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top