Publicitat
Comarca

Dotze actes per al Dia dels Drets Humans a Sant Cugat

El programa s’allargarà fins al 3 de gener i inclou xerrades i conferències

L’Ajuntament de Sant Cugat i les entitats que formen part de la Xarxa Solidària de Sant Cugat han organitzat una programació d’activitats per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans. L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Humans. Aquesta data, l’any 1948, es va signar la Declaració Universal dels Drets Humans.

La regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy, va presentar dijous el programa acompanyada de representants de les entitats Unipau, Amnistia, Pol·len Edicions i Audir. El programa, que s’allargarà fins al 3 de gener, conté una dotzena d’activitats formades per conferències, taules rodones, xerrades, activitats de música, exposicions, etc.

Enguany, com a aspecte més destacat, es vol treballar el dret d’asil i els drets humans laborals, per sensibilitzar la ciutadania envers la realitat de les persones refugiades així com per promoure un consum més just i responsable que respecti els drets humans, vinculat a la campanya de Nadal. També s’ha dissenyat l’emblema “Sant Cugat, ciutat de drets” per mostrar el compromís de la ciutat amb aquests drets. Aristoy va explicar que “Sant Cugat vol refermar novament el seu compromís amb la defensa i promoció dels drets humans” i va afegir que es vol “fer arribar un missatge de reflexió i d’implicació a la societat per garantir que aquests drets siguin una realitat arreu del món”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top