Publicitat
Comarca

Llums, un trineu i un tobogan per celebrar el Nadal a Castellbisbal

A la plaça de Lluís Companys s’ha instal·lat un trineu per fer-se fotografies

L’Ajuntament de Castellbisbal va organitzar divendres passat la tradicional encesa de llums que va donar inici a la campanya nadalenca. Durant tota la tarda el personatge del fanaler va recórrer els carrers del centre del poble animant les persones que trobava al seu pas a escoltar les seves històries i gaudir amb la música del grup MúsXL.

La festa gran es va concentrar a la plaça de l’Església, on entre altres activitats es va fer l’acte oficial de lliurament dels premis del Corretapes 2021, que enguany han estat per a Diver’s, Bo i Ràpid i el Bar Llibertat.

A més del gran arbre instal·lat a la plaça de l’Església, es pot trobar un trineu a la plaça de Lluís Companys, on els ciutadans es poden fer fotografies, i una bústia interactiva al carrer de Jacint Verdaguer per poder dipositar la carta. A més, del 17 de desembre al 5 de gener hi haurà el Tobogan de Nadal que s’instal·larà al parc de Folch i Torres. Per compres a partir de cinc euros als establiments locals, es poden aconseguir viatges gratuïts.

Publicitat
To Top