Publicitat
Comarca

Llums, un trineu i un tobogan per celebrar el Nadal a Castellbisbal

A la plaça de Lluís Companys s’ha instal·lat un trineu per fer-se fotografies

L’Ajuntament de Castellbisbal va organitzar divendres passat la tradicional encesa de llums que va donar inici a la campanya nadalenca. Durant tota la tarda el personatge del fanaler va recórrer els carrers del centre del poble animant les persones que trobava al seu pas a escoltar les seves històries i gaudir amb la música del grup MúsXL.

La festa gran es va concentrar a la plaça de l’Església, on entre altres activitats es va fer l’acte oficial de lliurament dels premis del Corretapes 2021, que enguany han estat per a Diver’s, Bo i Ràpid i el Bar Llibertat.

A més del gran arbre instal·lat a la plaça de l’Església, es pot trobar un trineu a la plaça de Lluís Companys, on els ciutadans es poden fer fotografies, i una bústia interactiva al carrer de Jacint Verdaguer per poder dipositar la carta. A més, del 17 de desembre al 5 de gener hi haurà el Tobogan de Nadal que s’instal·larà al parc de Folch i Torres. Per compres a partir de cinc euros als establiments locals, es poden aconseguir viatges gratuïts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top