Publicitat
Comarca

El nou CUAP de Sant Cugat obrirà 24 hores al dia

El centre ha entrat en funcionament aquest dimarts

El nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Sant Cugat, romandrà obert les 24 hores. Es tracta d’un espai, que s’ha estrenat aquest dimarts i que està ubicat a les dependències del fins ara CAP Sant Cugat, situat al carrer de la Mina, 2. Donarà cobertura a gairebé 100.000 persones.

El centre comptarà amb cinc nous boxs d’observació i un d’aturades així com els recursos humans i tecnològics per resoldre les urgències de baixa i mitjana complexitat. L’objectiu és evitar els desplaçaments a les urgències dels hospitals. El nou CUAP podrà fer analítiques i radiografies les 24 hores.

Fins ara el CAP Sant Cugat tenia un Punt d’Atenció Continuada (PAC) obert les nits i els caps de setmana, però l’obertura del CUAP significa més professionals, millors instal·lacions i increment de la resolució.

Segons MútuaTerrassa, l’atenció es durà a terme d’acord amb la gravetat del pacient, segons els criteris de priorització i classificació del sistema.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top