Publicitat
Comarca

Més de 2 mil visites al campament dels Reis de Rubí

L’espai mostra els preparatius de la cavalcada i els seus personatges icònics

La cartera reial és al campament recollint les cartes. / Lali Puig / Ajutament de Rubí

2.100 persones van passar pel campament dels Reis aquest diumenge, en el seu primer dia d’obertura al parc del Castell. Per segon any consecutiu, el Mag Rubisenc ha obert les portes de la seva llar perquè tots els infants de Rubí puguin viure de prop els preparatius de l’arribada dels Reis d’Orient i conèixer tots els personatges que hi ha implicats.

El campament dels Reis és un espai d’accés lliure –no cal reservar-hi entrada– que obre entre el 2 i el 4 de gener de 16 a 21 h. L’activitat consisteix en un recorregut continu per un circuit de sentit únic amb diferents punts d’interès: el camí de l’artesania, el petit laboratori del Mag Rubisenc, les estances reials i el carilló de Reis.

Durant la passejada, els visitants tenen l’oportunitat de conèixer una gran diversitat de personatges: artesans i artesanes que mostren les seves habilitats a l’Arborètum; l’elefant Bòjum de l’entitat Les Anades d’Olla, que rep els xumets dels infants més petits; la fada Vinyet, que posa a dormir els tions fins al següent Nadal; el Mag Rubisenc, encarregat de guiar el camí de Ses Majestats els Reis d’Orient; i la Cartera Reial, que recull les peticions dels nens i nenes per als tres màgics.

Al campament dels Reis també s’hi pot trobar un arbre dels desitjos, on es poden deixar missatges personals i, d’aquesta manera, entrar en un sorteig per pujar a l’escenari durant l’espectacle d’arribada dels Reis de demà 5 de gener..

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top