Publicitat
Comarca

Pastorets en versió actualitzada al casal de Vacarisses

Entre divendres i diumenge es torna a celebrar aquesta innovadora obra

Una de les escenes de l’obra, protagonitzada per actors de totes les generacions

El Grup de Teatre Jove de Vacarisses interpreta els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres adaptant la clàssica història del Lluquet i el Rovelló a problemes actuals com, per exemple, la crisi de migrants o la pobresa extrema.

L’obra es representarà al Casal de Cultura de Vacarisses els dies 7, 8 i 9 de gener i les entrades es poden comprar online, a través d’Entrápolis. A l’estrena, el passat 26 de desembre, es van vendre gairebé totes les entrades disponibles, complint amb les mesures sanitàries.

La directora de l’obra, Teresa Cima, que fa més de 20 anys que dirigeix els Pastorets -i moltes altres peces teatrals- a Vacarisses, explica que la idea d’adaptar els Pastorets va començar amb una pregunta: “Jesús va néixer pobre entre els més pobres. Si Jesús hagués de néixer avui en dia, on naixeria?”. Cima afirma que és a través d’aquest plantejament d’on va néixer l’adaptació de la història i els personatges al segle XXI.

Una seixantena d’actors

La direcció musical està a càrrec de Glòria Miralles. I és que l’obra sorprèn amb cançons i balls que van teixint el fil de la història i expressen els sentiments i situacions dels personatges. Pel que fa als actors i actrius, n’hi ha gairebé una seixantena i van des d’infants fins a adults, passant per un bon grup de joves. Els pastors, migrants. Els dimonis, empresaris i poderosos. I els àngels, ONG. Tots exemplifiquen l’eterna lluita entre el bé i el mal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top