Publicitat
Comarca

Mishima i Gertrudis obren el cartell del RRandom

La sisena edició del festival de música de Rubí tindrà lloc entre els dies 24 de juny i 3 de juliol

Cartell del Rubí Random Music Festival

Mishima, Gertrudis, La Salseta del Poble Sec, Versión Imposible i LOS40 on Tour són les primeres confirmacions de la sisena edició del Rubí Random Music Festival, que tindrà lloc del 24 de juny al 3 de juliol. Després de dos anys de pandèmia, el festival de música de Rubí podrà recuperar un dels seus emblemes: els concerts multitudinaris a l’Escardívol. Aquest espai d’accés lliure i gratuït es combinarà amb els escenaris de l’amfiteatre del parc del Castell, el Teatre Municipal La Sala i la plaça del Doctor Guardiet.

El cartell del RRandom estarà integrat per una vintena de noms de l’escena catalana i espanyola. Entre els primers confirmats destaquen Mishima, un dels grups més importants de l’indie-pop català, que actuarà a l’Escardívol el dimecres 29 de juny. El concert de Rubí serà una de les primeres oportunitats d’escoltar el seu últim disc, L’aigua clara, que va sortir a finals d’abril.

La mateixa nit del 29 de juny, l’Escardívol també acollirà Gertrudis. Els garriguencs, amb més de vint anys de trajectòria, són representants de la rumba catalana més fresca. La festa també estarà assegurada amb La Salseta del Poble Sec, l’orquestra de ball per excel·lència del país. La formació celebra ja 45 anys damunt dels escenaris i és capaç de mobilitzar diverses generacions amb les seves versions i temes propis. La Salseta serà a la plaça del Doctor Guardiet el dissabte 2 de juliol.

Darreres confirmacions

La darrera confirmació del festival és l’espectacle LOS40 on Tour, a càrrec dels DJ de LOS40. La nit del divendres 1 de juliol, el públic de l’Escardívol podrà tornar a ballar amb una sessió amb els millors èxits del pop.

La resta d’artistes s’anunciaran aviat. L’alcaldessa Ana María Martínez avança que el cartell definitiu tornarà a reunir música de tota mena: propostes de gran format i altres de més intimistes, com sempre ha reivindicat el RRandom, que tindran en compte públic de totes les edats i gustos. “Es tracta que tothom pugui veure satisfetes una part de les seves preferències musicals. El RRandom segueix fidel al seu esperit eclèctic”, diu Martínez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top