Publicitat
Comarca

L’equip de Rubí dels Bombers de la Generalitat participarà al World Rescue Challenge 2022

L’equip vallesà ha aconseguit la segona posició de la classificació general, i l’equip de Terrassa la tercera posició. El campionat mundial d’excarceració se celebrarà el proper mes de setembre a Luxemburg

L’equip de Rubí dels Bombers de la Generalitat participarà al World Rescue Challenge 2022, que se celebrarà del 7 a l’11 de setembre a Luxemburg.

L’equip participarà al campionat mundial en quedar en segona posició en la classificació general del XVI Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que ha organitzat APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico) a Lanzarote aquesta setmana. L’equip de Terrassa ha obtingut la tercera posició i el GROS (Grup Operatiu de Suport) la quarta. El primer classificat de la general ha estat l’equip dels Bombers de Gandia. Al certamen hi ha participat una vintena d’equips.

Pel que fa a la resta de premis, en la categoria de la maniobra ràpida (rescat d’una víctima no estable en una màxim de 12 minuts) l’equip de Rubí ha quedat en tercera posició i en la categoria de la maniobra estàndard (alliberar una víctima estable amb un temps màxim de 20 minuts) Rubí i Terrassa han aconseguit la segona i la tercera posició respectivament.

Quan a l’actuació dels comandaments, la segona posició ha estat pel comandament de l’equip de Terrassa i la tercera pel del GROS. Els sanitaris de Rubí i Terrassa s’han endut el segon i tercer premi també en la categoria de sanitaris  i, com a equip tècnic, la primera posició ha estat per Rubí i la tercera per Terrassa.

Els equips de Terrassa, Rubí i del GROS van ser els tres millors equips classificats en el XVII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit que es va celebrar, entre els dies 23 i 27 de maig a les instal·lacions del l’ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’equip de Rubí dels Bombers de la Generalitat participarà al World Rescue Challenge 2022
To Top