Publicitat
Comarca

Una Festa Major de Rubí amb Carlos Núñez i Camela

El programa inclou 200 activitats i n’hi haurà servei nocturn d’autobusos

La Festa Major de Rubí comença dimarts i s'acaba el diumenge 3 de juliol

Rubí es prepara per a la Festa Major de Sant Pere, que omplirà la localitat d’actes entre el 28 de juny i el 3 de juliol. El programa inclou unes 200 activitats, amb els plats forts de Carlos Núñez, Camela o Mishima, i arriba marcat per la recuperació de la normalitat després de dos anys i mig de pandèmia. com destaca l’Ajuntament.

“Sempre preparem la Festa Major amb molta il·lusió però aquesta vegada encara més perquè deixem enrere dues edicions molt diferents. Aquest és l’any! A més, es dona la circumstància que serà una festa més llarga”, va dir l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, en la presentació del programa.

El gaiter Carlos Núñez actuarà dimarts, 28 de juny, a partir de les 22.30, a l’amfiteatre del Castell, en el marc del festival RRandom. El torn de Mishima al mateix festival arribarà l’endemà, dimecres, a les 24 hores, amb un concert a l’Escardívol. L’actuació de Gertrudis vindrà just després. I dijous, 30 de juny, Camela omplirà de tecno-rumba l’Escardívol a partir de les 24 hores. La festa es presenta plena d’ofertes, amb molta presència de la cultura popular i de propostes per al públic infantil.

Bus

Enguany, l’Ajuntament de Rubí ampliarà novament el servei d’autobús urbà durant les nits de Festa Major “amb l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i reduir l’ús del vehicle privat durant aquells dies, en què es preveuen més desplaçaments del que és habitual”.
Així, s’habilitarà un servei especial nocturn des del dimecres 29 de juny al diumenge 3 de juliol. A partir de les 22 h, les línies 1, 2, 3, 5 i 7 funcionaran en horari nocturn. La freqüència de pas serà de 60 minuts i el servei finalitzarà una hora després d’acabar l’últim acte programat. La nit de dissabte a diumenge, el servei serà ininterromput.

En paral·lel, “i amb l’objectiu de millorar la seguretat de determinats col·lectius vulnerables i de risc en la seva mobilitat festiva”, s’oferirà el servei de parada a demanda. A partir de les 22 h, l’autobús podrà efectuar parades intermèdies, entre dues parades fixes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top