Publicitat
Mossos en els jutjats de Terrassa
Comarca

A presó després de robar amb violència i intimidació en cinc comerços de Rubí

El detingut amenaçava les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i s’enduia la recaptació de la caixa

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir, el 24 juny, un home de 30 anys com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. En tots els casos, l’home, amenaçava les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i les obligava a entregar-li els diners de la caixa registradora.

El primer fet va succeir el 21 de juny pels volts de les 16.45 hores en una farmàcia. Un home, amb la cara coberta per un passamuntanyes de color verd, es va aproximar a la caixa registradora i va mostrar un ganivet de grans dimensions a una de les treballadores i, agafant-la pel braç, li va exigir els diners. El lladre es va endur 540 euros.

L’endemà, prop de les 15.45 hores, un home, amb el mateix passamuntanyes verd, va accedir a un supermercat i va amenaçar el treballador amb un ganivet per tal que li entregués els diners de la caixa. En aquesta ocasió, el lladre, es va endur 400 euros.

El 23 de juny, pels volts de les 10 hores, l’autor, cobert amb passamuntanyes, va entrar a una benzinera i, amb el ganivet a la mà, va sostreure 360 euros de la caixa registradora.

Els últims dos fets van succeir el 23 de juny, a les 20.15, en un bar. Un home va accedir al local amb la cara coberta, gorra i un ganivet a les mans. Primer, es va atansar a un client i li va demanar la cartera i després, va apropar-se a la caixa registradora i va exigir a la propietària del local els diners de la caixa.

Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí van obrir una investigació, ja que en tots els casos tant la descripció de l’autor com el modus operandi coincidien. L’home portava un passamuntanyes de color verd i tenia un color d’ulls molt característic. A més, intimidava les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i exigia que li donessin els diners de la caixa registradora.

Els investigadors van establir un dispositiu per localitzar al presumpte autor, ja que disposaven de la descripció i de les imatges de les càmeres de seguretat. Va ser l’endemà, el 24 de juny, que van localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada per les víctimes. Quan els agents si van acostar, l’home va intentar desfer-se d’un ganivet de grans dimensions igual que l’utilitzat en els cinc robatoris. A més, l’home duia la mateixa roba que en el robatori succeït en un supermercat i el passamuntanyes. Per tots aquests fets, l’home va ser detingut com a presumpte autor de cinc delictes de robatoris violents.

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí que va decretar el seu ingrés a presó.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
A presó després de robar amb violència i intimidació en cinc comerços de Rubí
To Top