Publicitat
Comarca

El camp de futbol rebrà el nom de Mariano Chillón

En el ple també es va aprovar inicialment el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) de Vacarisses 2022-2027.

El ple de juliol de l’Ajuntament de Vacarisses, celebrat dijous passat, va aprovar inicialment per unanimitat la denominació del camp de futbol municipal: Mariano Chillón Chillón.

Tot i ser vacarissà d’adopció, ja que va néixer a Toro (Zamora), va ser una persona molt compromesa amb el municipi, on va formar la seva família i va tenir tres fills. Gran apassionat de l’esport, especialment del futbol, va fer d’entrenador i, fins i tot, va ser regidor d’Esports de l’Ajuntament. Chillón va morir el 2019, als 69 anys. En aquell moment, molts joves van adreçar-se a l’Ajuntament per sol·licitar que se l’homenatgés, tal com va explicar l’alcalde vacarissà, Toni Masana Ubach, que va cloure la seva intervenció destacant que es tracta d’un “acte de justícia, ja que el Mariano és una persona meritòria de deixar empremta amb el seu nom en un espai que representa la seva gran passió”.

En l’apartat d’Informes de Presidència, Masana va informar sobre l’aprovació d’un decret d’emergència que es presentarà a la Diputació de Barcelona perquè estudiï si són subvencionables les despeses extraordinàries que l’Ajuntament està afrontant a causa dels problemes amb el subministrament d’aigua. L’alcalde, a més, va explicar que aquesta setmana s’iniciaran les obres de canalització del nou pou d’El Palà, que l’han de connectar a l’estació de bombeig de l’Urpina. Es preveu que aquestes tasques durin unes tres setmanes.

En el ple també es va aprovar inicialment el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) de Vacarisses 2022-2027. La novetat principal respecte a l’anterior document és la vigència de sis anys. Vacarisses és un municipi declarat d’alt risc d’incendi forestal i, per tant, la llei obliga a disposar d’un document amb el conjunt de previsions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l’extinció. El PPI presenta aquestes previsions i mesures a través d’informació escrita (fitxes descriptives d’actuacions i inversions) i gràfica (mapa).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El camp de futbol rebrà el nom de Mariano Chillón
To Top