Publicitat
Comarca

Un nou circuit per fer esport a l’aire lliure a Viladecavalls

Viladecavalls ha posat en marxa una nova instal·lació a l’aire lliure per promoure l’activitat física. Els vilacavallencs compten  amb un nou circuit de salut, instal·lat al carrer del Ferrocarril, entre les urbanitzacions de Sant Miquel de Guanteres i Can Trias.

La zona de biosaludables consta d’una bicicleta, uns patins, una el·líptica, un timó i una cintura. L’equipament està degudament senyalitzat amb l’explicació de les instruccions i les funcions de cada aparell.

L’objectiu és fomentar l’activitat física en aquest punt del municipi tan transitat pel veïnat que camina i corre per la zona.

Els parcs biosaludables, que tenen com a objectiu millorar la salut dels adults mitjançant la pràctica de l’esport a l’aire lliure, utilitzant elements que estan dissenyats per a zones concretes de la musculatura, s’han anat popularitzant els últims anys arreu de la geografia catalana.

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, junt amb el regidor d’Esports, Pere Nogués, van visitar el nou equipament municipal per veure de primera mà aquesta incorporació a la xarxa d’instal·lacions esportives públiques.

“Continuarem impulsant actuacions que fomentin l’activitat física, els hàbits saludables i el benestar de la ciutadania de tot el municipi”, asseguren des de l’Ajuntament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top