Publicitat
Comarca

El detingut per accident mortal va donar positiu en drogues

Les víctimes, veïnes de Cerdanyola, van perdre la vida en un xoc que es va produir a la carretera de Mollet a Sabadell

Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del turisme implicat en l’accident mortal d’aquest diumenge després de donar positiu en drogues, segons ha informat el consistori. Dos motoristes –conductor i acompanyant- van morir en el xoc frontal amb un cotxe a la carretera de Mollet (B-140). Les dues víctimes mortals, un home de 74 anys i una dona de 61, eren veïnes de Cerdanyola del Vallès.

Aquest cap de setmana han mort quatre motoristes a Catalunya: un jove de 23 anys va mort diumenge al matí a la C-31 a Torroella de Fluvià i el conductor de 18 anys d’un ciclomotor va perdre dissabte la vida a la GIV-6612 a Llagostera.

Dos morts en un accident frontal entre un turisme i una moto

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top