Publicitat
Comarca

L’Ajuntament de Vacarisses renova 435 punts de llum als Caus i al Palà

Amb aquest canvi, s’ha passat d’una potència d’uns 105W a una de 40W, el que representa una reducció del 55% en el consum energètic

Els darrers dies s’ha renovat l’enllumenat públic de les urbanitzacions dels Caus i el Palà. En aquest sentit, 435 punts de llum s’han substituït per tecnologia LED de darrera generació, reprogramable per poder disposar de diferents intensitats de llum segons el moment del dia. Amb aquest canvi, s’ha passat d’una potència d’uns 105W a una de 40W, el que representa una reducció del 55% en el consum energètic. A més, s’han millorat la qualitat lumínica, passant de reproduir llum groga a llum blanca natural, i la quantitat de llum, d’una mitjana de 10,8 a 14 lux.

Amb tot plegat, l’Ajuntament preveu que cada any s’estalviïn 79.750 kWh i 20.655 quilos d’emissions de CO2. Tenint en compte el cost actual de l’electricitat actual en tarifa vall, de 0,25 euros/kWh, aquestes xifres suposen un estalvi anual d’uns 20.000 euros.

L’actuació, amb un cost final de 69.592 euros, ha estat executada per l’empresa Elecnor i s’ha finançat mitjançant a una subvenció sol·licitada l’any 2019.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Ajuntament de Vacarisses renova 435 punts de llum als Caus i al Palà
To Top