Publicitat
Comarca

Els Mossos aturen el cotxe fantàstic del Vallès

La policia catalana ha parat, en un control a l’AP-7 una rèplica del mític KITT propietat d’un vallesà

Els Mossos d’Esquadra han aturat en un control de pas rutinari el cotxe fantàstic del Vallès. En una publicació penjada aquest dilluns Instagram, la policia catalana explica que en un dispositiu rutinari s’han trobat amb una rèplica del cotxe fantàstic, el mític vehicle conduït per Michael Knight en la popular sèrie de televisió.

“Fent un control a l’AP-7 hem aturat aquest vehicle que sembla sortit de la sèrie dels anys 80 ‘El cotxe fantàstic’. Li hem demanat la documentació però, per decepció nostra, no era ni KITT ni el conduïa Michael Knight”, han publicat els Mossos a tall d’anècdota.

La rèplica és propietat de Michael Miralles, un sabadellenc amant del KITT, com es deia el protagonista mecànic de la sèrie. Ell mateix ha compartit la publicació del cos policial, que ha assegurat que la documentació estava en regla. Segons fonts policials, l’escena va tenir lloc el passat 6 de novembre, un diumenge, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra va aturar el vehicle a la sortida 18 de l’AP-7, al terme municipal de Santa Perpètua de la Mogoda.

En poques hores, la publicació ha despertat un gran debat a les xarxes, amb més de 250 comentaris de tot tipus. Entre els usuaris, n’hi ha qui criticava la fotografia, mentre altres han defensat les tasques de prevenció dels Mossos d’Esquadra, prenent-se amb humor la fotografia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els Mossos aturen el cotxe fantàstic del Vallès
To Top