Publicitat
Comarca

Castellbisbal construeix un mur de contenció a Costablanca

Per evitar els corriments de terres que es produeixen al passeig de Santa Margarida com a conseqüència de la pluja i altres agents atmosfèrics

Les obres al passeig de Santa Margarida / Aleix Mateu

L’Ajuntament de Castellbisbal ha començat les obres per construir un mur de contenció de terres al passeig de Santa Margarida, a la urbanització de Costablanca. Amb aquesta obra es resoldrà una incidència que existeix en aquest carrer després que diversos corriments de terres han provocat enfonsaments i trencaments del paviment i de les voreres.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Perfo-Roca, SL i tindran un cost de 220.419 euros. La previsió inicial és que tinguin una durada d’unes nou setmanes.

En concret, els corriments de terres al passeig de Santa Margarida s’han produït per la pluja i d’altres agents atmosfèrics que han provocat un buidat del material que hi havia com a base del carrer. Aquest buidat, a més de malmetre el paviment i les voreres, també ha afectat les xarxes de subministraments i telefonia que passen per sota del passeig.

Les obres que es faran preveuen la demolició de tot el tram malmès i la construcció d’un mur de contenció a sota de la vorera que evitarà que es repeteixin aquests corriments de terres.

El projecte també inclou reomplir tota la base del carrer, arreglar les xarxes de llum, gas, telefonia i aigua que estiguin malmeses i reposar la calçada amb el seu paviment asfàltic i la vorera. En total, es faran actuacions en una superfície de 258 metres quadrats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top