Publicitat
Comarca

Activitats inclusives al parc natural de Sant Llorenç

La Xarxa de Parcs Naturals i la Federació d’Entitats Excursionistes organitzen una jornada adreçada a persones amb discapacitat

La Casa Nova de l’Obac acollirà aquest dissabte una jornada plena d’activitats inclusives per gaudir de l’espai natural. L’organitzen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona conjuntament amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra aquest dissabte, 3 de desembre.

La jornada tindrà lloc entre les 10 i les 14 hores, amb un programa d’activitats en les quals es posarà a disposició dels participants material i recursos de suport a l’accessibilitat com intèrprets de llengua de signes catalana (LSC), braille i audiodescripció per a persones cegues, cadires Jölette per a persones amb mobilitat reduïda i un equip d’atenció i suport per atendre personalment les necessitats que es presentin, entre d’altres.

A més, amb la col·laboració de LaFACT – Fupar, s’organitzarà un taller de plantació d’herbes aromàtiques que estarà dinamitzat per nois i noies d’aquesta entitat.

En la jornada hi participen diferents empreses i entitats que treballen per a la inclusió social i l’accessibilitat com ara Joëlette, l’Escola d’educació especial Crespinell de Terrassa, Rodamunt i LaFACT – Fupar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top