Publicitat
Comarca

Treballs per reduir la massa forestal al Pla de Sant Llorenç

Les obres compten amb una subvenció de la Diputació

La regidoria d’Obres, Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Matadepera ha iniciat les obres de reducció de la densitat de l’arbrat i el sotabosc a la urbanització del Pla de Sant Llorenç. Aquests treballs s’emmarquen dins les actuacions per disminuir el risc d’incendi forestal.

Segons han manifestat fonts de la regidoria recollides pel web municipal, “l’objecte d’aquest projecte és millorar la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’un incendi urbà cap a l’exterior de la urbanització”. Per aquest motiu, la idea no és només reduir el risc d’incendi sinó, arribat el cas, facilitar l’accés dels equips d’extinció a tot el perímetre de la urbanització i també de la maquinària per a l’execució del tractament de vegetació en la franja perimetral i el seu posterior manteniment. El passat 28 de novembre es va dur a terme una visita institucional als treballs en aquest sector, que va comptar amb l’alcalde Nil López, els regidors Xavi Mampel i Núria Garcia.

Les actuacions tenen un cost de 24.360 euros. L’empresa Futur Ecologic S.L. és l’encarregada d’executar aquestes obres, que disposen d’una subvenció del 90% de la Diputació de Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top