Publicitat
Comarca

El CAP de Vacarisses està obert una tarda més

S’oferirà el servei de cirurgia menor

El gener s’ha incorporat una nova metgessa, que serà la nova adjunta de l’adjunta a la direcció de l’Equip d’Atenció Primària i s’obrirà el CAP Vacarisses una tarda més a la setmana. Aquesta és la novetat pel que fa a l’àmbit de salut del municipi.

Cal recordar que aquesta les millores del centre sanitari són una de les reivindicacions de l’Ajuntament en l’últim any. Durant la pandèmia, el CAP de Vacarisses, es va veure obligat a tancar les tardes. Aleshores, el CAP que quedava obert per oferir el servei d’urgències a tota l’ABS era el CAP de Castellbell.

L’alcalde de Vacarisses s’ha reunit en diferents ocasions amb els responsables de Salut perquè l’equipament tornés a l’horari habitual un cop ha superat la pandèmia.

Segons han informat directora de l’Equip d’Atenció Primària Montserrat, Alícia Prada Silva, a la web municipal, s’està treballant en la formació per als professionals d’infermeria i medicina de l’equip per oferir el servei de cirurgia menor a la població. Això permetrà oferir aquest servei des del CAP de Vacarisses i, així, evitar que la població s’hagi de traslladar a l’hospital per al tractament de lesions a la pell i teixit subcutani subsidiari de ser tractat amb cirurgia menor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top